Padel Zwolle

Home » Padel Zwolle

Ook in Zwolle heeft padel zijn opmars gemaakt. In 2023 kun je er op 4 locaties padel spelen. Omdat wij geen handig overzicht konden vinden van deze locaties, hebben we deze op een rijtje gezet.  

“In Zwolle speel je in 2023 op 4 locaties Padel”

In dit artikel gaan we  je een eerlijke vergelijking geven van alle padel locaties in Zwolle. Dit doen we op prijs, in- of outdoor faciliteiten en Google reviews. Ben je nieuw met padel? Lees dan eerst wat padel is of lees tips voor beginners.

Vergelijking Padel Zwolle

In de vergelijkingstabel hieronder vind je in één oog opslag een vergelijking tussen de padel locaties in Zwolle. Verder in het artikel gaan we dieper in op iedere locatie.

Padel Zwolle vergelijking 2023

Padel spelen in Zwolle?

Nu je weet welke padel locaties er in Zwolle zijn, is het tijd om jouw favoriete locatie te kiezen. Heb je een locatie gevonden? Dan is het natuurlijk tijd om padel te gaan spelen met je favoriete racket. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van alle padelracket merken en hulp bij het kopen van een padelracket of padelschoenen.

>> Bekijk alle padelrackets

>> Bekijk alle padelschoenen

PadelZwolle

Middelweg 401, 8031 VA Zwolle

Openingstijden: ma-vrij 09:00-22.00 en za-zo 09.00-18:00

PadelZwolle was de eerste padelclub in de regio Zwolle. In 2017 opende deze locatie al haar deuren, vlak voordat de grote hype rondom padel begon. Deze padelbanen zijn ’s avonds verlicht, ideaal voor als je na werktijd nog even een potje padel wil spelen. Deze baan heeft het volgende te bieden:

 • Vanaf €22 per baan (één uur), gratis racket en ballen
 • 4 outdoorbanen
 • Geen lidmaatschap nodig
 • Reserveren doe je online

Peakz Padel IJsselhallen

Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle

Openingstijden: ma-vrij 08:00-23.30 en za-zo 08.00-22:30

Met 11 indoor en 4 outdoorbanen is dit één van de grootste padellocaties van Nederland. Daarnaast kun je na een potje padel hier ook heerlijk ontspannen op het grote terras met uitzicht op de padelbanen. Daarnaast vind je deze locatie vlak naast station Zwolle. Leuk feitje: Het NK padel wordt hier ook gehouden dit jaar!

 • Vanaf €17,50 per baan (één uur)
 • 11 indoor en 4 outdoor banen
 • Geen lidmaatschap nodig
 • Reserveren doe je online

Squash & Padel Centrum Zwolle

Boerendanserdijk 47, 8024 AJ Zwolle

Openingstijden: ma-vrij 08:30-23:00 en za-zo 09.00-15:00

Squash & Padel Centrum Zwolle wordt ook wel het “rackethart” van de regio Zwolle genoemd. Je kunt hier op 4 outdoor padelbanen spelen. Verder kun je hier ook squash spelen. Als je lid bent van deze vereniging krijg je mooie kortingen op het reserveren van een padelbaan!

 • Vanaf €20 per baan (één uur)
 • 8 indoorbanen
 • Geen lidmaatschap
 • Reserveren doe je online

Tennis- en padel vereniging Zwolle 750

Peterskampweg 8, 8031 LK Zwolle

Openingstijden: elke dag van 08:00-23.00

TVZ750 profileert zich als een actieve tennis- en padelvereniging in Zwolle waar gezelligheid en sportiviteit samengaan. Een echte vereniging waar passie voor het spelletje voorop staat. Leuk feitje: dit was de eerste vereniging in Zwolle waar je padel kon spelen.

 • Vanaf €18 per baan (per uur)
 • 4 outdoor banen
 • Lidmaatschap niet noodzakelijk
 • Reserveren doe je online

Padel spelen?

Ben je enthousiast geworden over de padel locaties in Zwolle? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk padel gaan spelen! Maar ben je wel goed voorbereid op het spelen van padel? Beschik je al over een padel racket of schoenen? Ben je al bekend met de merken die padel rackets aanbieden? Wij hebben alvast een selectie gemaakt voor de meest populaire artikelen van padel. 

Over Zwolle

Zwolle heeft circa 130.000 inwoners en ligt in de provincie Overijssel. Het is de negentiende gemeente van Nederland met dit inwonersaantal. Zwolle is de hoofdstad van de provincie en ligt aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht. Zwolle heeft een oppervlakte van circa 111,00 km².

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *