Wil je Padel spelen in Arnhem en kun je geen makkelijke vergelijkingspagina vinden? Daar hadden wij ook last van en daarom besloten we een overzicht te maken van de padel locaties in deze stad en de nabije omgeving. In Arnhem kun je vooralsnog op relatief weinig padel locaties padel spelen. Zeker niet in vergelijking met Nijmegen.

“In vergelijking met Nijmegen kun je in Arnhem nog maar op een beperkt aantal plekken padel spelen, maar de verwachting is dat dit snel gaat veranderen”

Ben je zelf nog niet zo bekend met padel? Lees dan eerst het verschil tussen tennis en padel of bekijk wat padel nou eigenlijk is

Vergelijking Padel Arnhem

In de vergelijkingstabel hieronder vind je in één oog opslag een vergelijking tussen de padel locaties in Arnhem. Verder in het artikel gaan we dieper in op iedere locatie.

padel-arnhem-vergelijking
Padel Arnhem Vergelijking

TV Schuytgraaf

TV Schuytgraaf bestaat sinds 2009 en kent tegenwoordig 8 verlichte tennisbanen waar je het hele jaar door kunt tennissen en padel spelen. De club kenmerkt zich door veel gezelligheid en er worden ook diverse activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden.  Op dit moment kun je in Arnhem bij TV Schuytgraaf padel spelen. TV Schuytgraaf beschikt over twee padelbanen. Om gebruik te maken van deze baan dien je eerst lid te worden van deze tennisvereniging.

  • Je kunt geen losse padelbaan huren zonder lidmaatschap
  • 2 padelbanen (outdoor)
  • Lidmaatschap vanaf 130 euro per jaar

Padel Beekhuizen

Padel Beekhuizen ligt niet in Arnhem, maar vlak daarnaast, in Velp. Vandaar dat we deze locatie wel meenemen in de vergelijking. Dit is van oorsprong een tennisvereniging, maar hier is ook een padelbaan geopend. Met ruim 200 leden is dit ook een leuke en gezellige club, mooi gelegen in de bossen. Op een rijtje:

  • Padelbaan huren voor €25
  • 1 buiten baan
  • Geen lidmaatschap nodig
  • Je kunt online reserveren

Padel tennis Arnhem

Enthousiast geworden over Padel spelen in Arnhem? Vergeet dan niet de juist uitrusting aan te schaffen voor dit bijzondere spel. Om padel te spelen heb je een paar essentiële producten nodig. Denk hierbij aan een goed padelracket, padel ballen en wellicht ook goede padel schoenen. Je kunt deze ook huren op locatie, maar naarmate je beter wordt in Padel zul je al snel de behoefte krijgen aan bijvoorbeeld een eigen padelracket.

Over Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland en ligt in de gemeente Gelderland. Deze stad telt 163.000 inwoners en is hiermee na elf andere steden de grootste stad van Nederland. Arnhem ligt aan de rivier de Rijn en kenmerkt zich door een rijke historie. De stad staat vooral bekend om de wereldberoemde slag om Arnhem tijdens de tweede wereldoorlog als onderdeel van operatie Market Garden.

Over de auteur

1 reactie op “Padel Arnhem”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *