Padel Arnhem

Home » Padel Arnhem

Wil je anno 2023 padel spelen in Arnhem en kun je geen makkelijke vergelijkingspagina vinden van alle locaties? Daar hadden wij ook last van. Daarom besloten we een overzicht te maken van de padel locaties in deze stad en de nabije omgeving.

“In vergelijking met Nijmegen kun je in Arnhem nog maar op een beperkt aantal plekken padel spelen, maar de verwachting is dat dit snel gaat veranderen”

Om de beste keuze te maken tussen verschillende locaties padel. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de reviews die ze krijgen op Google, de prijzen en het aantal padelbanen. Ben je zelf nog niet zo bekend met padel? Lees dan eerst het verschil tussen tennis en padel of bekijk wat padel is

Vergelijking Padel Arnhem

In de vergelijkingstabel hieronder vind je in één oog opslag een vergelijking tussen de padel locaties in Arnhem. Verder in het artikel gaan we dieper in op iedere locatie.

Padel Arnhem Vergelijking 2023

Padel spelen in Arnhem?

Nu je weet welke padellocaties er in Arnhem zijn, is het tijd om jouw favoriete locatie te kiezen. Heb je een locatie gevonden? Dan is het natuurlijk tijd om padel te gaan spelen met je favoriete racket. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van alle padelracket merken en hulp bij het kopen van een padelracket of padelschoenen.

>> Bekijk alle padelrackets

>> Bekijk alle padelschoenen

TV Schuytgraaf

Marasingel 249, 6846 DX Arnhem

Openingstijden: elke dag van 08:30-22:30

TV Schuytgraaf bestaat sinds 2009 en kent tegenwoordig 8 verlichte tennisbanen waar je het hele jaar door kunt tennissen. De club kenmerkt zich door veel gezelligheid en er worden ook diverse activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden.  Op dit moment kun je in Arnhem bij TV Schuytgraaf padel spelen. TV Schuytgraaf beschikt over twee padelbanen. Om gebruik te maken van deze baan dien je eerst lid te worden van deze tennisvereniging.

 • Je kunt geen losse padelbaan huren zonder lidmaatschap
 • 2 outdoor banen
 • Lidmaatschap vanaf 130 euro per jaar

Padel Valkenhuizen

Beukenlaan 15, 6823 MA Arnhem

Openingstijden: elke dag van 07:00-23.00

Wil je gaan padellen in Arnhem? Dan ben je bij Padel Valkenhuizen op het juiste adres. Begin juni 2022 is PadelFactory begonnen aan de bouw van 4 splinternieuwe padelbanen op Sportcentrum Valkenhuizen. In september zullen deze banen geopend worden onder de naam: Padel Valkenhuizen. De 4 outdoor padelbanen kunnen straks gehuurd worden zonder lidmaatschap. Dit maakt Padel Valkenhuizen geschikt voor de flexibele sporter.

 • Vanaf €26 per baan (één uur)
 • 4 outdoor banen
 • Geen lidmaatschap nodig
 • Je kunt online reserveren
Padel Valkenhuizen Impressie 2022

ATPC de Groene Kamer

Daam Fockemalaan 2, 6815 DL Arnhem

Openingstijden: elke dag van 08:00-23.00

In december 2022 heeft ATPC de Groene Kamer drie padelbanen geopend. Deze locatie ligt naast het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. De club bestaat sinds 2009 en beschikt naast padelbanen ook over zes all-weather tennisbanen. Je moet wel lid zijn van deze club om padel te kunnen spelen. Even op een rijtje:

 • Enkel met lidmaatschap
 • 3 outdoor banen
 • Je kunt online lid worden

Padel Beekhuizen

Padel Beekhuizen ligt niet in Arnhem, maar vlak daarnaast, in Velp. Vandaar dat we deze locatie wel meenemen in de vergelijking. Dit is van oorsprong een tennisvereniging, maar hier is ook een padelbaan geopend. Met ruim 200 leden is dit ook een leuke en gezellige club, mooi gelegen in de bossen. Op een rijtje:

 • Padelbaan huren voor €25
 • 1 buiten baan
 • Geen lidmaatschap nodig
 • Je kunt online reserveren

Padel tennis Arnhem

Enthousiast geworden over Padel spelen in Arnhem? Vergeet dan niet de juist uitrusting aan te schaffen voor dit bijzondere spel. Om padel te spelen heb je een paar essentiële producten nodig. Denk hierbij aan een goed padelracket, padelballen en wellicht ook goede padelschoenen. Je kunt deze ook huren op locatie, maar naarmate je beter wordt in Padel zul je al snel de behoefte krijgen aan bijvoorbeeld een eigen padelracket.

Over Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland en ligt in de gemeente Gelderland. Deze stad telt 163.000 inwoners en is hiermee na elf andere steden de grootste stad van Nederland. Arnhem ligt aan de rivier de Rijn en kenmerkt zich door een rijke historie. De stad staat vooral bekend om de wereldberoemde slag om Arnhem tijdens de tweede wereldoorlog als onderdeel van operatie Market Garden.

1 gedachte over “Padel Arnhem”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *