De beste Adidas Padelrackets

Home » De beste Adidas Padelrackets

Adidas is één van ’s werelds grootste merken met padelrackets. Het is namelijk veelzeggend dat de beste padel speler van de wereld, Ale Galan, wordt gesponsord door Adidas. Maar ook andere topspelers zoals Alex Ruix en Martita Ortega worden door Adidas gesponsord. Adidas heeft daarom een brede collectie aan rackets, voor zowel de beginnende als gevorderde spelers.

“Adidas heeft als gevolg van hun enorme merkbekendheid binnen de padelwereld sponsordeals weten te sluiten met de beste padelspelers ter wereld”

Overzicht Adidas padelrackets

Om jou te helpen bij het kiezen van een Adidas padelracket, hebben we een overzicht gemaakt van de beste padelrackets afgestemd op jouw niveau. Nog niet zo bekend met padelrackets? Lees dan eerst welke padelracket merken er zijn of waar je op moet letten bij het kopen van een padelracket.

Beste Adidas Padelrackets voor beginners

Adidas Drive 3.1

Van alle adidas padelrackets voor beginners 2022 is dit mijn favoriet. De balans is laag, en helemaal niet head heavy. Dit biedt voor mij het beste comfort en controle in vergelijking met de andere rackets. Wat ideaal is voor een beginner.

 • Vorm: Rond
 • Gewicht: 360 gram
 • Sweetspot: In het midden
 • Materiaal: Fiberglass
 • Feel: Soft
Adidas Drive Light 3.1 (Round) - 2022 padel racket - Adidas Padelracket
Adidas Drive Light 3.1 (Round) – 2022 padel racket

De andere adidas beginnersrackets (match en match light) zijn waarschijnlijk iets beter voor kracht, omdat de balans iets zwaarder is. Dit is geweldig, maar voor mij moet een beginnende speler bij het kiezen van een racket kijken naar de meeste controle en comfort. Het voelt geweldig aan op de baan, lekker comfort, controle en power. Lichtgewicht en makkelijk in gebruik.

Beste Adidas Padelrackets voor halfgevorderden

Adidas Essnova Carbon 3.1

Ik hou van dit racket, gewoon omdat het materiaal van hoge kwaliteit is en een ruw stevig oppervlak heeft. Het voelt echter heerlijk zacht aan.

 • Vorm: Diamand
 • Gewicht: 360 gram
 • Sweetspot: boven
 • Materiaal: Carbon
 • Feel: Soft
Adidas Essnova Carbon 3.1 - 2022 - Adidas Padelracket
Adidas Essnova Carbon 3.1 – 2022

Vaak krijg je met carbon en ruwe rackets een heel hard racket, wat geweldig is, vooral voor power. Een zacht racket biedt echter meer comfort, ideaal voor gemiddelde spelers. Het voelt heerlijk aan wanneer je de bal slaat, terwijl het duurzame materiaal van hoge kwaliteit blijft. Ziet er goed uit, voelt goed aan, en de kwaliteit is ook goed. Een fantastische prijs ook. Kijk maar eens.

Beste Adidas Padelrackets voor experts

Metalbone CTRL

Over het algemeen is dit de beste voor gevorderde spelers, de Metalbone CTRL is zo goed. Het was geweldig vorig jaar, en dit jaar denk ik dat het ontwerp beter is.

 • Vorm: Rond
 • Gewicht: 360 gram
 • Sweetspot: In het midden
 • Materiaal: Carbon
 • Feel: Soft
Metalbone CTRL Adidas Padelracket
Metalbone CTRL

Het carbon frame en de kern met hoog geheugen geven je een hoge duurzaamheid en sterkte. Gecentreerde sweet spot met een ronde vorm en controletechnologieën geïmplementeerd om nauwkeurigheid en precisie te maximaliseren. Hobbelig oppervlak om de spin te verhogen, en spin blade technologieën inbegrepen. De controle is fantastisch, ook de kracht is hoog, en de kern is “soft performance” om je comfort te geven.

Conclusie Adidas Padelrackets

Hierboven zie de naar ons idee beste Adidas padelrackets voor elk niveau.. We zullen de komende tijd dit artikel blijven bijwerken met de nieuwste merken. Heb je naast een padelracket ook schoenen nodig? Lees dan ons artikel over padelschoenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *