Padel Utrecht

Home » Padel Utrecht

Padel kun je in 2023 op meerdere plekken in Utrecht spelen. Omdat padel de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen, schieten de padelbanen in Utrecht uit de grond.

Padel kun je in Utrecht in 2023 in ieder geval op zes verschillende locaties spelen.

Om de beste keuze te maken tussen verschillende locaties padel, maken wij een vergelijking voor je. Zo kun jij een padelbaan in Utrecht kiezen die het beste bij jou past. We vergelijken verschillende locaties op prijs, aantal banen, indoor mogelijkheden en mogelijkheden tot online reserveren. Klopt er iets niet aan het overzicht? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel, zo kunnen we iedereen voorzien van de meeste actuele informatie.

Als je nog niet bekend bent met padel dan raden we je aan eerst te lezen wat padel is. Ook geven we tips voor beginnende spelers zodat jij zo goed mogelijk padel kunt spelen. 

Vergelijking Padel Utrecht

Hieronder hebben we een eenvoudige vergelijking gemaakt tussen de verschillende padelbanen in Utrecht. Bekijk voor jezelf welke baan op basis hiervan het beste bij je past. Verderop in het artikel gaan we dieper in op iedere locatie.

Padel Utrecht Vergelijking 2023

Padel spelen in Utrecht?

Nu je weet welke padellocaties er in Utrecht zijn, is het tijd om jouw favoriete locatie te kiezen. Heb je een locatie gevonden? Dan is het natuurlijk tijd om padel te gaan spelen met je favoriete racket. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van alle padelracket merken en hulp bij het kopen van een padelracket of padelschoenen.

>> Bekijk alle padelrackets

>> Bekijk alle padelschoenen

Hal22

Hal22 onderscheidt zich van de andere padelbanen in Utrecht met maar liefst 9 Adidas Panorama courts én een single panorama court. Naast deze unieke courts, biedt Hal22 nog veel meer sportentertainment naast padel. Denk aan squash, snooker, pool, bowling en fitness. Verder is er een gezellig horecagedeelte waar je gezellig kan napraten met een hapje en drankje na het sporten.

 • Vanaf €20 per uur
 • Je kunt online reserveren
 • Racket en ballen verhuur ter plekke mogelijk
hall22 eigenaren

Gaaf weetje! de eigenaren van Hal22 zijn Marco van Basten, Frank Rijkaard, Barry Atsma, Edwin Oosterlaar en Perry Overeem!

Peakz Padel Utrecht

Peakz Padel Utrecht kenmerkt zich net zoals de locaties in Amsterdam door de omvang. Peakz Padel heeft twee locaties in Utrecht bij de Vechtsebanen (8 banen) en de Zeeheankade (4 banen). Je hebt hier dus genoeg mogelijkheden om padel te spelen. Op beide locaties is naderhand genoeg gelegenheid voor gezelligheid in het café. Nog een leuk voordeel is dat er gratis geparkeerd kan worden. Opgesomd over beide locaties van Peakz Padel Utrecht:

 • Vanaf €25 tijdens daluren (indoor)
 • Je kunt online reserveren
 • Racket Verhuur €5 per racket
 • Ballen kun je ter plekke kopen voor €7,50

>> Padelrackets kopen?

Sportcentrum Oudenrijn

Padel bij Sportcentrum Oudenrijn is de ideale plek als je op zoek bent naar een locatie in Leidsche Rijn en omgeving. Bij Sportcentrum Oudenrijn kun je padel lessen volgen, competitie en losse baanhuur. De banen zijn outdoor. Hier nog alles even op een rijtje:

 • Vanaf €21 tijdens daluren (outdoor)
 • Reserveren doe je online
 • Racket Verhuur €2,50 per racket
 • Ballen kun je ter plekke kopen voor €8

Health Center Hoenderdaal

Health Center Hoenderdaal is meer dan alleen een padelbaan, je kunt hier ook fitnessen, tennis spelen, golfen, yoga en pilates doen. In 2018 introduceerde Hoenderdaal op de Utrechtse Heuvelrug de eerste padelbaan. Inmiddels zijn er al 3 banen beschikbaar, zodat iedereen die een potje padel wil spelen dit kan doen.  Even een op een rijtje wat betreft deze locatie:

 • Losse baan te huur vanaf €22 tijdens daluren (outdoor)
 • Onbeperkt padel abonnement vanaf €17,50 per maand
 • Racket Verhuur €3,50 per racket
 • Je kunt online reserveren

>> Padelrackets kopen?

ULTC Iduna Utrecht

Je kunt ook sinds kort padel spelen bij ULTC Iduna Utrecht. Dit is een tennisvereniging die nu ook padel aanbiedt. Je kunt hier op 2 banen padel spelen (outdoor). Deze locatie is vrij nieuw en er is nog niet veel informatie beschikbaar. De informatie die wij hebben kunnen vinden hier alvast op een rijtje:

 • Losse baan enkel te huur met lidmaatschap
 • De banen zijn outdoor
 • Je kunt online reserveren

Padel bij Kampong

Padel bij Kampong heeft recent ook padel geïntroduceerd en is een enorme vereniging waar ook hockey en voetbal gespeeld wordt. Kampong meldt dat ze in de zomer van 2022 terug zijn met padel. We houden je op de hoogte hierover. 

 • Beschikbaar vanaf de zomer 2022

Over Utrecht

De hoofdstad van de provincie Utrecht en de stad kent zo’n 359.000 inwoners en is de vierde stad van Nederland qua omvang. Utrecht is één van de oudste steden van Nederland

2 gedachten over “Padel Utrecht”

 1. Hoi, Op de Utrechtpagina een foutje gevonden:
  Utrecht is niet de hoofdstad van de gemeente Utrecht maar van de provincie. Ook heeft de snel groeiende stad inmiddels 362.000 inwoners

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *