Padel tennis is net zoals in veel andere steden in Nederland ook in Rotterdam in opkomst. Deze sport lijkt op een combinatie van squash en tennis. Echter verschilt het wel degelijk van tennis. Doordat je de muren aan de achterzijde van het veld mag gebruiken, krijgt padel een unieke dimensie. In Rotterdam kun je inmiddels ook op meerdere locaties spelen.

“Padel kun je in Rotterdam op vier locaties spelen, maar dit zullen er snel meer worden.”

Tijd om eens te kijken welke padel locaties er zijn in Rotterdam. Ben je nog niet bekend met padel, lees dan eerst wat padel is of bekijk tips voor beginners.

Padelclub Rotterdam Victoria 

Padelclub Rotterdam Victoria heeft inmiddels 3 outdoor banen. Deze club bevindt zich op het multi sportpark in Kralingen en is prima te bereiken met fiets en auto. Je kunt hier eenvoudig een baan reserveren en direct starten met padel spelen.

 • Vanaf €20 per uur een baan huren (zonder lidmaatschap)
 • Reserveren doe je online
 • Racket Verhuur €2,50 per racket
 • Minimaal 1 uur en maximaal 1,5 uur reserveren

Padelclub Rotterdam Feyenoord

Padelclub Rotterdam Feyenoord is de enige en grootste indoor club van Rotterdam om padel te spelen. Dit is daarmee een unieke, industriële locatie waar je het hele jaar kunt spelen. Ook heb je hier beschikking over kleedkamers, douches en gratis parkeergelegenheid.De belangrijkste informatie over deze locatie:

 • Vanaf €24 tijdens daluren (outdoor)
 • Reserveren doe je online
 • Racket Verhuur €2,50 per racket
 • Ballen kun je ter plekke kopen 

Padelclub Blijdorp

Padelclub Blijdorp wordt naar eigen zeggen de grootste outdoor padelclub van Rotterdam. De banen bevinden zich langs de rand van het Vroesenpark in Rotterdam op Sportpark Blijdorp. Je kunt op deze plek naast padel ook tennissen, boksen en fitnessen. Na het sporten geniet van de horecagelegenheden bij Brasserie Happy Village.Over deze locatie:

 • Deze locatie moet nog geopend worden. Je kunt mee doen met crowdfunding om deze locatie te openen. 

Padelclub Terbregge

Padelclub Terbregge is een nieuwe indoor padel locatie in Rotterdam sinds augustus 2021. Je hebt hier 4 padelbanen in een voormalig tennisstadion. De club is ligt op een paar minuten gelegen van de andere padel locatie Victoria (outdoor). Ook hier kun je na je potje padel uitgebreid genieten van de horecagelegenheden. 

 • Vanaf €24 tijdens daluren
 • Reserveren doe je makkelijk online
 • Rackets kun je huren voor €2,50 
 • Ballen kun je op de club kopen. 

Padel tennis Rotterdam

Padel tennis is de sport van de toekomst in Rotterdam. De verwachting is dat er de komende jaren alleen maar meer padelbanen en verenigingen bij zullen komen. Maar met bovenstaande banen heb je de beschikking over prima speelfaciliteiten in Rotterdam.

Om padel te spelen in Rotterdam heb je een paar essentiële producten nodig. Denk hierbij aan een goed padelracket, padel ballen en wellicht ook goede padel schoenen. Je kunt deze ook huren op locatie, maar naarmate je beter wordt in Padel zul je al snel de behoefte krijgen aan bijvoorbeeld een eigen padelracket.

Over Rotterdam

Met 588.000 inwoners is Rotterdam na Amsterdam de grootste stad van Nederland. Rotterdam is een echte havenstad en dankt zijn naam aan de rivier de Rotte. Lange tijd was de haven van Rotterdam de grootste haven van de wereld, maar nog steeds is deze haven een heel belangrijk en centraal punt voor de economie van Europa. Rotterdam is in de tweede wereldoorlog voor een groot deel verwoest. 

Over de auteur

2 reacties op “Padel Rotterdam”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *