Padel Nijmegen

Home » Padel Nijmegen

Je wil Padel spelen in Nijmegen, maar door het grote aanbod weet je niet goed welke padelbaan je moet kiezen. Wij hadden hetzelfde en daarom vonden we het tijd voor een overzicht van padelbanen in Nijmegen zodat jij de beste keuze kunt maken zijn inmiddels al drie locaties. De meest recente is in de zomer van 2021 geopend en de verwachting is dat er in 2023 weer een nieuwe geopend wordt.

“Padel kun je in Nijmegen in 2023 op drie locaties spelen: Padelclub Nijmegen, My Padel Club en Tennis- en padelvereniging Dukenburg Smash.”

Om de beste keuze te maken tussen de verschillende padel locaties zijn we voor jou op onderzoek gegaan en vergelijken we de padelbanen op onder andere prijs, aantal banen, faciliteiten en meer. Trouwens, veel mensen hebben pas sinds kort padel leren kennen, mocht je nog niet goed weten wat wat deze sport is dan raden we je eerst te lezen wat padel is of tips voor beginners te bekijken.

Vergelijking Padel Nijmegen

In de vergelijkingstabel hieronder vind je in één oog opslag een vergelijking tussen de padel locaties in Nijmegen. Verder in het artikel gaan we dieper in op iedere locatie.

Padel Nijmegen Vergelijking 2023

Padel spelen in Nijmegen?

Nu je weet welke padellocaties er in Nijmegen zijn, is het tijd om jouw favoriete locatie te kiezen. Heb je een locatie gevonden? Dan is het natuurlijk tijd om padel te gaan spelen met je favoriete racket. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van alle padelracket merken en hulp bij het kopen van een padelracket of padelschoenen.

>> Bekijk alle padelrackets

>> Bekijk alle padelschoenen

Padelclub Nijmegen

Winselingseweg 35, 6541 AH Nijmegen

Openingstijden: elke dag van 07:00-23.00

Padelclub Nijmegen is de nieuwste padelbaan van Nijmegen. Deze padel locatie is pas in juli 2021 geopend en is uniek omdat het onder de brug “De Oversteek” bij de sporthub op het Nyma terrein en naast de Vasim in Nijmegen gespeeld wordt. Dit geeft het een industriële setting en daarmee een unieke ervaring om padel tennis te spelen. Je speelt hier in de buitenlucht, maar de baan is overdekt door de brug. Je speelt hierdoor buiten, maar toch altijd droog. Padel Club Nijmegen heeft drie banen. Je kunt de baan gewoon huren wanneer je wilt, je hoeft dus geen lid te zijn van de club. Goed om te weten over deze baan:

 • Vanaf €32 per baan (één uur)
 • 3 overdekte buiten banen
 • Geen lidmaatschap nodig
 • Je kunt online reserveren
 • Padelrackets te huur voor €2,50 & padelballen te koop voor €7,50

Padelclub Nijmegen

Tennis- en Padel Vereniging Dukenburg Smash

Staddijk 125, 6537 TW Nijmegen

Openingstijden: ma-vrij 09:00-15.00 en 19.00-23.00 | za-zo 09.00-15.00

Smash ´70 (Tennis en Padel Vereniging Dukenburg) heeft sinds 2017 al de eerste padelbaan geopend. Wegens succes zijn er in de afgelopen maanden met nieuwe banen. Inmiddels zijn er al vijf (buiten) banen te vinden bij deze locatie. Tennis- en Padel Vereniging Dukenburg is de enige vereniging in Nijmegen die zowel padel- als tennisfaciliteiten aanbiedt. Ook kun je hier terecht voor een bakje koffie of drankje in de kantine.

 • Vanaf €25 per baan (één uur)
 • 5 outdoor banen
 • Geen lidmaatschap nodig
 • Je kunt online reserveren

My Padelclub Nijmegen

Marie Curiestraat 80, 6533 HZ Nijmegen

Openingstijden: ma-vrij 07:00-23.00 & za-zo 07:00-22.00

Ook bij MyHealth Club (My Padelclub) in Nijmegen kun je tegenwoordig padel spelen. Het grote voordeel van deze locatie is dat er 6 indoor padelbanen zijn. Deze kun je online reserveren. De locatie is gelegen naast de sportschool, je kunt dus je potje padel altijd combineren met een bezoekje aan de sportschool.

 • Vanaf €30 per baan (één uur)
 • 6 indoor banen
 • Geen lidmaatschap nodig
 • Je kunt online reserveren

Padel in Nijmegen

Padel tennis kun je in Nijmegen op dit moment dus op drie locaties spelen. Met nog even geduld zullen er de komende jaren alleen maar meer locaties geopend worden wegens de enorme vraag naar deze sport. Wij zullen je in dit artikel op de hoogte houden van de nieuwste locaties.

“De komende jaren zullen alleen maar meer padel banen geopend worden in Nijmegen als gevolg van de groeiende populariteit”

Om padel te spelen in Nijmegen heb je een paar essentiële producten nodig. Denk hierbij aan een goed padel racket, padel ballen en wellicht ook goede padel schoenen. Je kunt deze ook huren op locatie, maar naarmate je beter wordt in padel zul je al snel de behoefte krijgen aan bijvoorbeeld een eigen padel racket.

Over Nijmegen

Nijmegen ligt in de provincie Gelderland vlak bij Duitsland en is een zeer levendige studentenstad. Nijmegen kenmerkt zich door de rijke historie van onder andere de romeinse tijd. Wist je dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is? Inmiddels telt Nijmegen dik 177.000 inwoners en is daarom op 9 andere steden na de grootste stad van Nederland. Nijmegen vind je langs de rivier de Waal. Naast Nijmegen schreven we ook een vergelijking in onder andere Arnhem, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *