Je wilt Padel spelen in Nijmegen, maar door het grote aanbod weet je niet goed welke padelbaan je moet kiezen. Wij hadden precies hetzelfde en daarom vonden we het tijd voor een overzicht van padelbanen in Nijmegen zodat jij de beste keuze kunt maken. In Nijmegen was tot voor kort slechts één padel locatie, maar inmiddels zijn er al drie locaties. De meest recente is in de zomer van 2021 geopend.

Padel kun je in Nijmegen in 2022 op drie locaties spelen: Padelclub Nijmegen, My Padel Club en Tennis- en padelvereniging Dukenburg Smash

Om jou de beste keuze te laten maken tussen de verschillende padel locaties zijn we voor jou op onderzoek gegaan en vergelijken we de padelbanen op onder andere prijs, aantal banen, indoor/outdoor faciliteiten en meer. Trouwens, veel mensen hebben pas sinds kort padel leren kennen, mocht je nog niet goed weten wat wat deze sport is dan raden we je aan eerste meer te lezen over padel of tips voor beginners te lezen.

Vergelijking Padel Nijmegen

In de vergelijkingstabel hieronder vind je in één oog opslag een vergelijking tussen de padel locaties in Nijmegen. Verder in het artikel gaan we dieper in op iedere locatie.

Padel Nijmegen Vergelijking 2022

Klaar voor Padel in Nijmegen? Vergeet je racket niet!

Padelclub Nijmegen

Padelclub Nijmegen is de nieuwste padelbaan van Nijmegen. Deze padel locatie is pas in juli 2021 geopend en is uniek omdat het onder de brug “De Oversteek” bij de sporthub op het Nyma terrein en naast de Vasim in Nijmegen gespeeld wordt. Dit geeft het een industriële setting en daarmee een unieke ervaring om padel tennis te spelen. Je speelt hier in de buitenlucht, maar de baan is overdekt door de brug. Je speelt hierdoor buiten, maar toch altijd droog. Padel Club Nijmegen heeft drie banen. Je kunt de baan gewoon huren wanneer je wilt, je hoeft dus geen lid te zijn van de club. Goed om te weten over deze baan:

 • Vanaf €28 tijdens daluren (€32 tijdens piekuren)
 • 3 overdekte buiten banen
 • Geen lidmaatschap nodig
 • Je kunt online reserveren

Tennis- en Padel Vereniging Dukenburg Smash

Smash ´70 (Tennis en Padel Vereniging Dukenburg) heeft sinds 2017 al de eerste padelbaan geopend. Wegens succes zijn er in de afgelopen maanden met nieuwe banen. Inmiddels zijn er al vijf (buiten) banen te vinden bij deze locatie. Tennis- en Padel Vereniging Dukenburg is de enige vereniging in Nijmegen die zowel padel- als tennisfaciliteiten aanbiedt. Ook kun je hier terecht voor een bakje koffie of drankje in de kantine.

 • Reserveer een baan vanaf €25 doordeweeks (€30 in het weekend)
 • 5 outdoor banen
 • Geen lidmaatschap nodig, wel mogelijk
 • Je kunt online reserveren

My Padelclub Nijmegen

Ook bij MyHealth Club (My Padelclub) in Nijmegen kun je tegenwoordig padel spelen. Het grote voordeel van deze locatie is dat er 6 indoor padelbanen zijn. Deze kun je online reserveren. De locatie is gelegen naast de sportschool, je kunt dus je potje padel altijd combineren met een bezoekje aan de sportschool.

 • Reserveer een baan voor €25 tijdens daluren (€30 in piekuren)
 • 6 indoor banen
 • Geen lidmaatschap nodig, wel mogelijk
 • Je kunt online reserveren

Padel Tennis Nijmegen

Padel tennis kun je in Nijmegen op dit moment dus op drie locaties spelen. Met nog even geduld zullen er de komende jaren alleen maar meer locaties geopend worden wegens de enorme vraag naar deze sport. Wij zullen je in dit artikel op de hoogte houden van de nieuwste locaties.

“De komende jaren zullen alleen maar meer padel banen geopend worden in Nijmegen als gevolg van de groeiende populariteit”

Om padel te spelen in Nijmegen heb je een paar essentiële producten nodig. Denk hierbij aan een goed padel racket, padel ballen en wellicht ook goede padel schoenen. Je kunt deze ook huren op locatie, maar naarmate je beter wordt in padel zul je al snel de behoefte krijgen aan bijvoorbeeld een eigen padel racket.

SportSport

Over Nijmegen

Nijmegen ligt in de provincie Gelderland vlak bij Duitsland en is een zeer levendige studentenstad. Nijmegen kenmerkt zich door de rijke historie van onder andere de romeinse tijd. Wist je dat Nijmegen de oudste stad van Nederland is? Inmiddels telt Nijmegen dik 177.000 inwoners en is daarom op 9 andere steden na de grootste stad van Nederland. Nijmegen vind je langs de rivier de Waal.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *