Padelrackets in de Aanbieding (2023)

Home » Padelrackets in de Aanbieding (2023)

Veel mensen zoeken door de opkomst van padel naar padelrackets in de aanbieding. Kon jij net als wij geen handig overzicht vinden van partijen die padelrackets in de aanbieding hebben? Wij besloten daarom een overzicht te maken van websites die acties hebben waardoor padelrackets goedkoop zijn.

“Veel mensen zoeken in Google naar padelracket aanbiedingen, daarom besloten wij een overzicht te maken.”

Overzicht padelrackets in de aanbieding

Om jou te helpen bij het vinden van een goedkoop padelracket, vind je hieronder een overzicht waar padelrackets in de aanbieding zijn. Kloppen de acties niet (meer) of ken je zelf betere acties, laat het dan weten in de reacties. De volgorde waarin je de merken en websites hieronder vind is onder andere bepaald op basis waar mensen momenteel het meest naar zoeken in Google.

Aanbiedingen op bol.com

Bol.com heeft doorlopend aanbiedingen van padelrackets. Op het moment van schrijven van dit artikel lopen er circa 20 kortingsacties. Rackets zijn daarmee tot soms wel 36% goedkoper dan normaal. Zeker als je een duurder racket koopt kan dit soms tientallen euro’s schelen. De meeste rackets zijn echter rond de 10% goedkoper als ze in de aanbieding zijn. Benieuwd naar de actuele aanbiedingen? Bekijk ze hier:

>> Bekijk padelrackets in de aanbieding

Het padelracket dat momenteel een topaanbieding heeft is de Black Crown Carbon Oro Padel Racket. Dit racket is ideaal voor de gemiddelde speler, die op zoek is naar controle. De adviesprijs van dit racket ligt vaak rond de €140 euro, dus pak nu snel je kans met deze korting.

Adidas padelrackets zijn er inmiddels in grote aantallen te vinden. Op dit moment heeft bol.com ook een leuke actie Adidas Traxsel Ctrl Padelracket. Een prima racket, geschikt voor zowel recreatieve spelers als meer competitief ingestelde spelers. Het racket heeft een ronde bladvorm en is daarmee geschikt voor beginnende padelspelers.

Adidas Metalbone #Greenpadel Padelracket is een stijlvol padelracket gemaakt met unieke materialen. Dit padelracket is gebouwd met “vlasvezel”. Dit is een nieuw materiaal binnen de sport dat volledig recyclebaar en duurzaam is. Dit model is voor de meer gevorderde spelers (druppelvorm) én voor spelers die een agressieve speelstijl hebben.

Aanbiedingen bij Decathlon

Decathlon is ook een vooraanstaande verkoper van padelrackets. Ook hier kun je vaak scherpe kortingen vinden. Op dit moment (2022) zijn er kortingen te vinden tot wel 54% ten opzichte van de adviesprijs. Decathlon heeft veel padelrackets die zich in het hogere prijssegment bevinden, dus de kortingen kunnen daarmee aardig oplopen!

Op dit moment heeft Decathlon een mooie actie van een premium padelracket. De Siux Pegasus Luxury. Dit druppelvormige padelracket is voor gevorderde spelers die een agressieve speelstijl hebben. Dit racket is getest door Christian Gutierrez, een toppadel speler, waardoor hoge kwaliteit gegarandeerd is.

>>> Bekijk Siux Pegasus Luxury

>> Bekijk aanbiedingen padelrackets

Conclusie padelracket aanbiedingen

Op het moment van schrijven waren bovenstaande websites de partijen die aanbiedingen toonden. We zullen dit artikel continu blijven bijwerken zodat jij altijd op de hoogte bent van meest actuele aanbiedingen van padelrackets. Heb je zelf een scherpe actie gevonden? Laat het dan weten in de reacties hieronder. We schreven reeds ook al artikelen over tips als je een padelracket kopen wil of alle merken padelrackets.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *