Padel Delft

Home » Padel Delft

Op twee locaties kun je in Delft anno 2023 padel spelen. In vergelijking met andere grote steden is dit nog relatief weinig, maar de verwachting is dat dit er snel meer zullen worden. In dit artikel geven we je een handig overzicht zodat jij de beste keuze kunt maken.

“In 2023 speel je in Delft op in ieder geval 2 locaties padel”

Bekijk hieronder een overzicht op basis van Google reviews en prijs. Vervolgens gaan we dieper in op elke locatie. Heb je nog niet veel ervaring met padel? Lees dan onze tips voor beginners of waar je op moet letten bij het kopen van een padelracket.

Vergelijking Padel Delft

In de vergelijkingstabel hieronder vind je in één oog opslag een vergelijking tussen de padel locaties in Delft. Verder in het artikel gaan we dieper in op iedere locatie.

Padel Delft vergelijking 2023

Padel spelen in Delft?

Nu je weet welke padel locaties er in Delft zijn, is het tijd om jouw favoriete locatie te kiezen. Heb je een locatie gevonden? Dan is het natuurlijk tijd om padel te gaan spelen met je favoriete racket. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van alle padelracket merken en hulp bij het kopen van een padelracket of padelschoenen.

>> Bekijk alle padelrackets

>> Bekijk alle padelschoenen

PadelCity

Schieweg 15 Noord 5 – hal, S19, 2627 AN Delft

Openingstijden: ma-vrij 09:00-23.00 en za-zo 09.00-21:00

PadelCity in Delft is een moderne locatie van alle gemakken voorzien. Je kunt hier zowel binnen als buiten padel spelen. Reserveren kun je online eenvoudig doen via de app en hier heb je geen lidmaatschap voor nodig. Vergeet na de wedstrijd niet even gezellig een drankje te doen!

  • Vanaf €25 per baan (één uur)
  • 4 indoorbanen en 3 outdoor
  • Geen lidmaatschap nodig
  • Reserveren doe je online

D.S.V. Full Speed

Kerkpolderweg 5, 2625 EB Delft

Openingstijden: ma-vrij 09:00-22.00 en za-zo 09.00-18:00

D.S.V. is van oorsprong een tennisvereniging, maar zal zich op korte termijn verrijken met 7 outdoor padelbanen. We houden je op de hoogte wanneer deze banen geopend zijn.

  • Wordt medio 2023 geopend
  • 6 outdoorbanen
  • Geen lidmaatschap nodig
  • Reserveren doe je online

Padel spelen?

Ben je enthousiast geworden over de padel locaties in Delft? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk padel gaan spelen! Maar ben je wel goed voorbereid op het spelen van padel? Beschik je al over een padel racket of schoenen? Ben je al bekend met de merken die padel rackets aanbieden? Wij hebben alvast een selectie gemaakt voor de meest populaire artikelen van padel. 

Over Delft

Delft heeft dik 104.000 inwoners. De stad en gemeente ligt in Zuid-Holland en is gelegen aan de Schie. Delft heeft een gunstige ligging, tussen Den Haag en Rotterdam. De gemeente maakt ook deel uit van de Metropoolregio Rotterdam en Den Haag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *