Padel Enschede

Home » Padel Enschede

Enschede is de afgelopen jaren enorm gegroeid wat betreft padel locaties. In 2023 vind je ook hier al vier locaties en dat zullen er alleen maar meer worden de komen jaren. Wij geven je hier een overzicht van de locaties zodat jij een goede keuze kunt maken.

“In 2023 speel je in Enschede op in ieder geval 4 locaties padel”

We geven je hieronder een vergelijking op Google reviews, prijs, aantal banen en of deze overdekt zijn. Ben je nog niet bekend met padel? Lees dan eerst wat padel is of tips voor beginners.

Vergelijking Padel Enschede

In de vergelijkingstabel hieronder vind je in één oog opslag een vergelijking tussen de padel locaties in Enschede. Verder in het artikel gaan we dieper in op iedere locatie.

Padel Enschede vergelijking 2023

Padel spelen in Enschede?

Nu je weet welke padel locaties er in Enschede zijn, is het tijd om jouw favoriete locatie te kiezen. Heb je een locatie gevonden? Dan is het natuurlijk tijd om padel te gaan spelen met je favoriete racket. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van alle padelracket merken en hulp bij het kopen van een padelracket of padelschoenen.

>> Bekijk alle padelrackets

>> Bekijk alle padelschoenen

Plaza Padel Enschede

Colosseum 70, 7521 PT Enschede

Openingstijden: ma-vrij 09:00-23.00 en za-zo 09.00-18:00

Plaza Padel Enschede is één van de grootste padel locaties van Nederland. Hier kun je maar liefst 10 indoor padelbanen vinden. Verder ontbreekt het hier ook zeker niet aan gelegenheden naast padel, zoals horeca en een padelschop locatie.

 • Vanaf €22 per baan (één uur)
 • 10 indoorbanen
 • Geen lidmaatschap nodig
 • Reserveren doe je online

Padelbaan Performance Factory Enschede

Hoge Bothofstraat 49, 7511 MG Enschede

Openingstijden: ma-vrij 08:00-22.00 en za-zo 12.00-18:00

De Performance Factory staat op een bijzondere locatie: het voormalige Polaroid fabrieksterrein in het hart van Enschede, in de wijk Bothoven en vlakbij het centraal station. De voormalige polaroidfabriek is in het bezit van Woningcorporatie Domijn. Domijn zet zich samen de ondernemers en gemeente Enschede in om deze unieke locatie nieuw leven in te blazen.

 • Vanaf €20 per baan (één uur)
 • 1 indoorbanen
 • Geen lidmaatschap nodig
 • Reserveren doe je online

Tennisvereniging Topspinners | Tennis & Padel

Minister de Savornin Lohmanlaan 25, 7522 AP Enschede

Openingstijden: ma-za 09:00-23.00 en zo 10.00-23:00

Daarmee had Topspinners vanaf het voorjaar van 2021 de beschikking over 6 tennisbanen en 5 padelbanen. De padel- en tennisbanen zijn sinds die jaren enorm goed bezet. Zo goed, dat er in de zomer van 2021 een tijdelijke ledenstop moest worden ingevoerd. Vanaf januari 2022 worden er, zo mogelijk, langzamerhand weer nieuwe leden toegelaten.

 • Vanaf €25 per baan (per uur)
 • 5 outdoor banen
 • Lidmaatschap niet noodzakelijk
 • Reserveren doe je online

T.E.Z. Tennisvereniging Enschede-Zuid

Geessinkweg 154, 7544 RB Enschede

Openingstijden: elke dag van 09.00-23:00

T.E.Z is en leuke vereniging waar je niet alleen kunt tennissen maar ook padellen. Na een potje padel kun je hier ook heerlijk op het terras zitten met zicht op de banen en een gezellige kantine. Je moet voor deze locatie wel lid zijn om gebruik te maken van de faciliteiten.

 • 3 outdoor banen
 • Lidmaatschap noodzakelijk

Padel spelen?

Ben je enthousiast geworden over de padel locaties in Enschede? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk padel gaan spelen! Maar ben je wel goed voorbereid op het spelen van padel? Beschik je al over een padel racket of schoenen? Ben je al bekend met de merken die padel rackets aanbieden? Wij hebben alvast een selectie gemaakt voor de meest populaire artikelen van padel. 

Over Enschede

Met dik 160.000 inwoners is de gemeente Enschede de grootste stad van Overijssel en de veertiende gemeente van Nederland na Haarlem. Enschede is een gemeente in Twente, dat je vind in het oosten van Nederland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *