Squash

Home » Squash

Squash is een racketsport die door twee spelers op een vierwandige baan wordt gespeeld met een kleine, holle rubberen bal. Het spel werd in de jaren 1880 in Engeland uitgevonden en is nu over de hele wereld populair. Vaak wordt squash genoemd met andere racketsporten tennis en padel.

Het squashspel wordt gespeeld op een baan met vier muren van 2,7 bij 5,5 meter. De muren zijn meestal gemaakt van glas of acryl, maar kunnen ook van baksteen of steen zijn. De vloer is ofwel bekleed met tapijt, ofwel met synthetisch materiaal zoals vinyl, hout of linoleum.

Het spel begint met de bal wordt geserveerd aan een speler die vervolgens stuurt de bal terug naar de andere speler die vervolgens moet terug te keren voordat het stuitert twee keer aan hun kant van de baan. Squash is een spel dat gespeeld wordt met twee spelers of vier spelers in dubbelspel. Het kan ook gespeeld worden als dubbelspel met vier spelers per kant. Het doel van het spel is de bal zo te slaan dat hij de grond raakt aan de kant van de tegenstander zonder door een speler te worden geraakt.

Squash is een spel dat in het Engeland van de 19e eeuw werd uitgevonden en sindsdien een populaire sport is geworden. Het is een veeleisende en fysiek uitputtende sport, die door twee spelers wordt gespeeld op een door een “net” gescheiden baan. Het spel kan worden gespeeld op elke vlakke ondergrond, meestal een tennisbaan, maar ook op een squashbaan.

1 gedachte over “Squash”

  1. 100,000 Backlinks only $10,Subject to data from ahrefs.com.After paid $10 by PayPal (My PayPal:helloboy1979@gmail.com),Tell me your URL, email and comment content.I will complete the task within ten days.But It may take up to a month for the data updated from ahrefs.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *